Support

Om ervoor te zorgen dat onze klanten en partners optimaal gebruik kunnen maken van de geavanceerde Tweakwise software bieden wij extra dienstverlening, die erop is gericht om te zorgen dat onze gebruikers het maximale uit de mogelijkheden van Tweakwise Navigator halen. Kijk op het online kennisplatform of neem contact op met de supportafdeling, waar je altijd terecht kunt voor vragen en diverse rapportage mogelijkheden.

Trainingen

Bij onze uitgebreide platformen hoort een gedegen uitleg zodat je goed kan beginnen aan je optimalisaties! Alle nieuwe klanten krijgen een training waarin we samen door alle onderdelen van Navigator heen gaan. Dan kun je alle vragen die je alvast hebt gelijk stellen. Ook doen we dan de eerste paar optimalisaties, zodat je gelijk een gevoel krijgt bij de features. We leren je best practices aan om Navigator in je dagelijkse werkzaamheden te verwerken! Op aanvraag geven wij aanvullende trainingen, zowel on- als offline, gericht op verschillende features van Navigator. Ook geven we periodiek verschillende diepgaande trainingen over uiteenlopende onderwerpen binnen Tweakwise.

Tweakwise Support platform

Als Tweakwise klant heb je via toegang tot een online kennisplatform waarop je enorm veel informatie kunt vinden die jou kan helpen om optimaal gebruik te kunnen maken van de Tweakwise tools. De informatie op het kennisplatform is samengesteld op basis van alle gebruikersvragen die wij de afgelopen jaren hebben verzameld. We hebben filmpjes en FAQ's ontwikkeld waarmee jij de antwoorden vindt op je vragen.

Naar Tweakwise Support

Support team

Naast ons uitgebreide aanbod aan trainingen en het online kennis platform hebben we ook een Support team waar je met al je technische en configuratie vragen terecht kunt. Onze consultants nemen je bij de hand tijdens de implementatie, maar ook daarna bij het optimaliseren van je inrichting. Je kunt ons bereiken via: support@tweakwise.com en +31 38 850 1001 of stel meteen je vraag door onderstaand formulier in te vullen.

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op