Partners

De Tweakwise software wordt geimplementeerd door diverse implementatiepartners. Deze bedrijven zijn uitgebreid geschoold in het correct implementeren van onze software. Tweakwise implementatiepartners worden bovendien gecerticifeerd. Daarnaast werkt Tweakwise samen met partijen die consultancy diensten aanbieden rondom de Tweakwise software. Onderstaand een overzicht van onze partners.

Media CT

Tweakwise Gold Partner
‘C’ommerce & ‘T’echnology vormen het fundament van MediaCT. MediaCT is daarmee hét toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau gespecialiseerd in Magento Enterprise implementaties. Als strategisch partner op het gebied van techniek bieden wij de hoogste kwaliteit in de ontwikkeling van nieuwe webwinkels en de optimalisatie van bestaande webwinkels. Met ons marketing DNA, onze conversiegerichte mentaliteit en onze uitstekende technische kennis lopen wij voorop in de markt. Door strategische partnerships bieden wij hoogwaardige en complete ondersteuning in alle e-commerce disciplines.

Ga naar website

De Nieuwe Zaak

Tweakwise Gold Partner
De Nieuwe Zaak is een pure e-commerce specialist. Vanuit de overtuiging dat de performance van een webwinkel altijd nóg beter kan, helpt zij haar klanten bij het realiseren en overtreffen van hun e-commerce ambities. Bij De Nieuwe Zaak staan denken vanuit de eindklant en het leveren van kwaliteit altijd centraal. Met een voorkeur voor pragmatische oplossingen die snel tot resultaat leiden verweeft zij strategie, design, techniek en online marketing. Alleen zo ontstaan webshops die hun volledige potentie kunnen benutten. Met een team van ruim 80 experts realiseert De Nieuwe Zaak innovatieve en hoogwaardige e-commerce oplossingen met een focus op rendement. Dit doet ze voor serieuze en ambitieuze retailers, groothandels en A-merk fabrikanten.

Ga naar website

Kega

Tweakwise Gold Partner
Kega brengt retail naar het volgende niveau. Kega opereert op het snijvlak tussen marketing en IT en biedt geintegreerde oplossingen waarmee haar klanten het maximale uit hun potentie kunnen halen. Als inspirerende sparring partner heeft Kega de capaciteit om strategisch denken te combineren met organisatie en de juiste acties. Kega richt zich op (inter)nationale retailers en A-merk producenten. Hun passie ligt erin retail naar het volgende niveau te brengen, gebaseerd op hun eigen merkwaarden: innovatie, strategisch slim en ondernemend.

Ga naar website

Emico

Tweakwise Gold Partner
Er zijn veel ontwikkelbureau's die pretenderen kwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. Maar soms vraag je jezelf af waar dat dan uit blijkt? Kwaliteit is in de dynamische markt die online of e-commerce heet uiteraard erg van belang. Om te benadrukken dat Emico dat ook vindt heeft zij een zeer hoge graad van geautomatiseerd testen, voor zowel haar high performance Magento hosting afdeling, als haar ontwikkelafdeling. Volledige integratie tests, code commit hooks en een Magento robot welke zelf in staat is problemen op te lossen zijn allemaal door en voor Emico ontwikkeld!

Ga naar website

ISM eCompany

Tweakwise Silver Partner
ISM eCompany behoort al decennia tot de top in e-commerce. Ze werken voor (online) retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale e-commerce ambities. Ze zijn graag verantwoordelijk voor strategie, productinformatie-systemen, webshop bouw, en online marketing. Ruim 200 doorgewinterde e-commerceprofessionals werken aan het succes van hun klanten. Hun mentaliteit is 'no-nonsense' en e-commerce zit in hun DNA.

Ga naar website

XSARUS

Tweakwise Silver Partner
XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. We helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten.

XSARUS staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce. We ondersteunen organisaties in het digitale tijdperk en faciliteren digitale transformatie vanuit een business-, creatief en technologisch perspectief. XSARUS biedt 18 jaar ervaring in Digital Commerce.

Ga naar website

Divide

Tweakwise Silver Partner
Divide is een full service e-commerce bureau met ruim 30 professionals welke de technische en commerciële kennis en expertise in huis hebben om klanten te adviseren in hun online activiteiten met als doel het realiseren van rendement. Divide is marktleider fashion e-commerce (mode/ schoenen / sport) en heeft meer dan 200 gerealiseerde webshops. De focus ligt op geïntegreerde cross- en omnichannel oplossingen en toepassingen. 

Ga naar website

Highstreet App

Tweakwise Silver Partner
Highstreet Mobile Retail is een cloud-based platform dat retail brands de mogelijkheid geeft om in slechts 6 weken tijd een complete mobile retail app te lanceren. De integratie met Tweakwise zorgt ervoor dat jouw klanten soepel door de app navigeren en snel vinden wat ze zoeken. Deze omnichannel oplossing stimuleert niet alleen mobile commerce, Highstreet biedt ook integratie met loyaliteitsprogramma’s en slimme oplossingen om online te integreren in de fysieke winkel. Het platform is altijd in ontwikkeling met een constante focus op de klantbeleving. Bekende merken als Scotch & Soda, Flinders en PME Legend maken al gebruik van het Highstreet platform.

Ga naar website

Adwise – Your Digital Brain

Tweakwise Silver Partner
In een snel veranderende wereld met ontwikkelingen als digitalisering en internationalisering is het belangrijk om anders te kijken naar business models én in te spelen op de kansen en bedreigingen die deze ontwikkelingen bieden. Adwise helpt organisaties met het maken van de juiste keuzes, de realisatie, implementatie en optimalisatie hiervan. Zo is de digital agency letterlijk de digitale extra hersenhelft van haar opdrachtgevers.

Adwise is een full-service digital agency met meer dan 70 professionals die iedere dag met passie werken aan de ambities van opdrachtgevers. Binnen het digitale speelveld weten ze opdrachtgevers iedere dag op voorsprong te zetten. Adwise heeft specialisaties op het gebied van e-commerce, leadgeneratie, procesoptimalisatie, service & loyaliteit, arbeidsmarktcommunicatie en branding. 

Ga naar website

Bluebird Day

Tweakwise Silver Partner
Soms komen alle elementen samen die de perfecte condities creëren. In de bergen noemen ze dit een Bluebird Day. Optimale omstandigheden om perfect te presteren en verder te komen dan je durfde te dromen. 

Samen met jou creëren we de perfecte condities om te innoveren in e-commerce. Daar houden wij van!  Wij helpen je met alles wat benodigd is voor jouw online succes. Van strategie en design, tot de implementatie van Magento 2, Drupal en PimCore of de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op maat.

Ga naar website

MaxServ

Tweakwise Silver Partner
Bij MaxServ bouwen we digitale meesterwerken. Het maakt niet uit hoe complex je online landschap is en in welke fase je websites en webshops zijn. Je kunt rekenen op onze expertise. Wij adviseren, nemen online zorgen uit handen en gaan samen met jou voor het allerbeste resultaat: optimaal functionerende websites en de meest betrouwbare infrastructuren. En elke stap die we zetten, leggen we in begrijpelijke taal uit. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

We werken met hart en ziel en laten ons daarbij inspireren door de oude meesters. Met evenveel gedrevenheid, werklust en oog voor detail oefenen wij ons digitale ambacht uit. We leveren vakwerk en streven naar perfectie. Alleen het beste is goed genoeg voor ons. Digitaal meesterschap noemen we dat!

Ga naar website

Overige implementatie partners

Overige partners

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op