Schrijf je in voor de webinar 'De noodzaak om de digitale transformatie in B2B e-commerce te versnellen'
Webinars HTML

Webinars

Tweakwise weet van innoveren! In webinars, talks, interactieve sessies en video's nemen we je mee in de ontwikkelingen, innovaties, obstakels en uitdagingen in de e-commerce wereld. Je ontdekt hoe Tweakwise juiste voor die situaties de uitkomst biedt en meer. Samen met klanten en partners zorgen we regelmatig voor interessante kruisbestuivingen waar iedereen wijzer van wordt. Schrijf je direct in!


Rick Koopman van Just Eat Takeaway en Stefan van Opstal van Tweakwise gaan in gesprek over hoe Just Eat Takeaway.com de groei opving met schaalbaarheid, personalisatie en automatisering en hoe Tweakwise daaraan heeft kunnen bijdragen.

Sprekers:
Rick Koopman
Stefan van Opstal

Niets heeft meer invloed op conversie dan het optimaliseren van je schapindelingen. Offline al decennia een gegeven, online nog in de kinderschoenen. Leer hoe je je online omzet maximaliseert door intelligente, zelflerende en gepersonaliseerde productpresentatie.

Spreker:
Stefan van Opstal

In het webinar 'Van bezoekers naar kopende klanten: Optimaliseer en personaliseer je online schapindelingen' neemt Stefan van Opstal je mee langs alle voordelen van het aanbieden van een optimale, gepersonaliseerde online schapindeling. Ontdek wat Tweakwise kan betekenen voor je shop!

Spreker:
Stefan van Opstal
Leads trigger HTML
Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations!

Al ruim 250 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geeft je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

 
 
Een selectie uit onze 250+ klanten:
Oplossingen Levels Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Standard Medium Recommended Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Support Documentatie Vacatures Privacy policy