Schrijf je in voor de webinar: Hoe kom je tot een succesvolle merchandising strategie
Webinars HTML

Webinars

Tweakwise weet van innoveren! In webinars, talks, interactieve sessies en video's nemen we je mee in de ontwikkelingen, innovaties, obstakels en uitdagingen in de e-commerce wereld. Je ontdekt hoe Tweakwise juiste voor die situaties de uitkomst biedt en meer. Samen met klanten en partners zorgen we regelmatig voor interessante kruisbestuivingen waar iedereen wijzer van wordt. Schrijf je direct in!

Oscar Diele van Flinders gaat jou online inspireren om jouw shop te laten converteren! Alle handige technieken, tools en rules in de e-commerce komen voorbij. Hoe pas je je shop continu aan aan het dynamische speelveld? Wat zijn de best practices voor een woonwebshop? En wat is de bijdrage van Tweakwise in dit hele proces? Schrijf je in en wees bij dit gratis webinar!

Spreker:
Oscar Diele

6 mei 2021

Emerce Fashion

Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations. Ruim 75% van de e-commerce partijen in Fashion hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Tweakwise biedt in omgevingen met veel complexteit (onder andere veel SKU's) de ultieme oplossing.

Spreker:
Stefan van Opstal

Rick Koopman van Just Eat Takeaway en Stefan van Opstal van Tweakwise gaan in gesprek over hoe Just Eat Takeaway.com de groei opving met schaalbaarheid, personalisatie en automatisering en hoe Tweakwise daaraan heeft kunnen bijdragen.

Sprekers:
Arjen Woortman
Wim La Haye
Stefan van Opstal

Rick Koopman van Just Eat Takeaway en Stefan van Opstal van Tweakwise gaan in gesprek over hoe Just Eat Takeaway.com de groei opving met schaalbaarheid, personalisatie en automatisering en hoe Tweakwise daaraan heeft kunnen bijdragen.

Sprekers:
Rick Koopman
Stefan van Opstal

Niets heeft meer invloed op conversie dan het optimaliseren van je schapindelingen. Offline al decennia een gegeven, online nog in de kinderschoenen. Leer hoe je je online omzet maximaliseert door intelligente, zelflerende en gepersonaliseerde productpresentatie.

Spreker:
Stefan van Opstal

Oscar Diele gaat jou online inspireren om jouw shop te laten converteren! Alle handige technieken, tools en rules in de e-commerce komen voorbij. Hoe pas je je shop continu aan aan het dynamische speelveld? Wat zijn de best practices voor een woonwebshop? En wat is de bijdrage van Tweakwise in dit hele proces?

Spreker:
Oscar Diele
Flinders

In het webinar 'Van bezoekers naar kopende klanten: Optimaliseer en personaliseer je online schapindelingen' neemt Stefan van Opstal je mee langs alle voordelen van het aanbieden van een optimale, gepersonaliseerde online schapindeling. Ontdek wat Tweakwise kan betekenen voor je shop!

Spreker:
Stefan van Opstal

De huidige tijdgeest vraagt om innovatie. Bedrijven in de B2C en B2B-sector worden gedwongen om online oplossingen te implementeren, zodat traditioneel verkopen (gedeeltelijk) plaatsmaakt voor digitalisering en online sales.

Sprekers:
Collin de Boer
Stefan van Opstal
Leads trigger HTML
Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations!

Al ruim 250 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geeft je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

 
 
Een selectie uit onze 250+ klanten:
Just eat Take away.com Tweakwise referentie
fonQ Tweakwise referentie
Only for men Tweakwise referentie
Kamera Express Tweakwise referentie
Gereedschap centrum Tweakwise referentie
Greetz Tweakwise referentie
Flinders Tweakwise referentie
Plus Tweakwise referentie
Kleertjes.com Tweakwise referentie
Spar Tweakwise referentie
Bekijk onze klanten
Oplossingen Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Level Standard Level Medium Level Recommended Level Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Vacatures