Personalization

Een belangrijke stap richting het maximaliseren van je conversie is personalisatie. Door data over het gedrag van je bezoekers te verzamelen kun je ze persoonlijke ervaringen aanbieden die bijdragen aan het verhogen van de conversie. Personalisatie komt terug in de verschillende modules bij het pakket Industry leader.

Personal merchandising

Til je merchandising naar een hoger niveau! In de Personal Merchandising module kies jij zelf de samenstelling van jouw sortering. In de visuele tool drag & drop jij je voorwaarden en creëer je je eigen grid. Zo zet je bijvoorbeeld op de eerste plek altijd 'best verkocht', op de tweede plek 'meeste voorraad' en ga zo maar door. Het is zelfs mogelijk om de grid te personaliseren naar elke gebruiker. Duplicaten worden automatisch weggehaald.

Personal recommendations

Je bezoekers zijn naar van alles op zoek, maar als jij ze bij voorbaat al voorstelt wat ze nodig hebben gaat alles nog een stuk sneller. Met de Personal recommendations module geef je je klanten aanbevelingen op basis van hun eerdere gedrag. Door middel van algoritmen en regels die je zelf kan inrichten, geef je doelgerichte aanbevelingen. Zelfs in de huidige sessie krijgen gebruikers al gepersonaliseerde voorstellen. Je integreert deze module ook gemakkelijk in mailings.

E-mail integratie

Geef je bezoekers het gevoel dat je echt wat doet met hun interesses! De verschillende personalisatie-functionaliteiten zijn allemaal toepasbaar in mailings. Zo plaats je bijvoorbeeld een rij aanbevolen producten onderaan je nieuwsbrief op basis van wat de bezoeker het laatst heeft bekeken in je webshop. Je kiest in alle gevallen je eigen regels voor het weergeven van suggesties.

Zelf aan de knoppen

In Tweakwise bepaal je zelf op welke manier aanbevelingen worden gepersonaliseerd. Pas alle variabelen aan zodat het precies werkt zoals je wil!

Welk pakket?

De module Personalization is onderdeel van het pakket Industry leader. Ga vol aan de slag met een persoonlijke ervaring voor je bezoekers!

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op

We use cookies to analyze our traffic. This data is completely anonymized and will not be shared.
Like to know more? Read our cookie policy.

Close message