Schrijf je in voor de webinar: Hoe kom je tot een succesvolle merchandising strategie
Info HTML
23 september 2021 - 15:00u

Hoe kom je tot een succesvolle merchandising strategie?

Stefan van Opstal van Tweakwise en Gert-Jan Schikker van Incentro nemen je mee in het neerzetten van een goede en succesvolle merchandising strategie.

Stefan licht de verschillende fases in de conversie funnel toe en zal aan de hand van een aantal modellen weergeven hoe je dit succesvol in de praktijk kan brengen. Hierna vertelt Gert-Jan Schikker hoe hij bij en met klanten tot een gedegen en een gedragen merchandising strategie komt. Vervolgens illustreert hij vanuit de praktijk hoe je deze strategie concreet vertaalt naar acties en resultaten.

Wie is Incentro

Eén ding is zeker: alles wordt digitaal. Daar kun je op gaan zitten wachten, maar in een tijd waarin technologie het tempo bepaalt, heb je geen tijd om stil te staan. Incentro zorgt ervoor dat jij stap voor stap impact maakt in de digitale wereld. Of juist radicaal, als het – voor de verandering – écht anders moet. Wat je ambitie ook is, we gaan voor maximale impact. We duiken in je organisatie, challengen je plannen, bouwen snel oplossingen en testen ze.

Wie is Gert-Jan Schikker

Gert-Jan is gespecialiseerd in het vergroten van de waarde van traffic. Vanuit concrete doelen, een levendige visie en een helder klantbeeld, zet hij volume om in value door te werken aan: conversie, order value & loyalty. Human centric, KPI driven.

Wie is Stefan van Opstal

Stefan is CEO en co-Founder van Tweakwise.com, de marktleider in de Benelux op het gebied van onsite search en merchandising. Vóór de oprichting van Tweakwise heeft Stefan vele jaren ervaring opgedaan in de top van de Nederlandse e-commerce, waar hij diverse leidinggevende functies heeft vervuld.

Datum & Tijdstip

Donderdag 23 september om 15.00 uur
De Zoom-link ontvang je op 22 september per e-mail

Gert-Jan Schikker
Stefan van Opstal
 

Gebruik het onderstaande formulier om je in te schrijven voor dit online evenement. Je ontvangt dan binnenkort verdere informatie zoals de link voor het deelnemen.

Nieuwsbrief HTML
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, events, webinars, awards en ander nieuws van Tweakwise!

Leads trigger HTML
Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations!

Al ruim 250 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geeft je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

 
 
Een selectie uit onze 250+ klanten:
Just eat Take away.com Tweakwise referentie
fonQ Tweakwise referentie
Only for men Tweakwise referentie
Kamera Express Tweakwise referentie
Gereedschap centrum Tweakwise referentie
Greetz Tweakwise referentie
Flinders Tweakwise referentie
Plus Tweakwise referentie
Kleertjes.com Tweakwise referentie
Spar Tweakwise referentie
Bekijk onze klanten
Oplossingen Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Level Standard Level Medium Level Recommended Level Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Vacatures