Schrijf je in voor de webinar: Hoe kom je tot een succesvolle merchandising strategie

Tweakwise en Optimizers bundelen hun krachten om een internationale leider in E-commerce en Order-to-Delivery SaaS-oplossingen te vormen.

 

Tweakwise wordt als merk van de Netivity Group onderdeel van de Optimizers Group. Beide organisaties beschikken over een complementair productaanbod, waardoor het vermogen om klanten te helpen met oplossingen in de gehele Order-to-Delivery keten wordt versterkt. De nieuw gevormde combinatie wordt gesteund door Main Capital.

Over Optimizers

Optimizers is een internationale leverancier van op SaaS gebaseerde software en mobiele apps voor de supply chain, logistiek en e-commerce markten. Vanuit kantoren in Nederland, Zweden en de VS heeft Optimizers 70 medewerkers in dienst en bedienen zij meer dan 1.000 internationale groothandels en handelsbedrijven in 28 landen.

Over Tweakwise

Tweakwise is marktleider in de Benelux op het gebied van gepersonaliseerde onsite search, merchandising en recommendations software. Haar SaaS software wordt inmiddels door meer dan 200 grote e-tailers in Europa gebruikt. Het platform draagt bij aan meer dan 4 miljard euro omzet, verdeeld over 20 verschillende landen. Onder klanten van Tweakwise worden structurele conversiestijgingen van meer dan 16% gemeten!

Over Main Capital

Main Capital is een strategische investeerder met een exclusieve focus op de softwaresector in de Benelux, Duitsland en Scandinavië. Main Capital heeft ongeveer EUR 1 miljard onder beheer voor investeringen in volwassen maar groeiende softwarebedrijven in Nederland, Duitsland en Scandinavië. Een ervaren team van professionals beheert de portefeuille van softwaregroepen vanuit kantoren in Den Haag, Düsseldorf en Stockholm.

Een winnende combinatie

De gecombineerde Optimizers / Netivity Group is goed voor een omzet van 16 miljoen euro in 2021, met zicht op een autonome groei van meer dan 20%. De organisaties hebben gezamenlijk meer dan 130 medewerkers en hebben een vergelijkbare organisatiecultuur. Het management van Tweakwise blijft aan boord en gaat door als aandeelhouder van de groep.

Vooruitblikken

Stefan van Diggelen (CEO Optimizers): De acquisitie van Tweakwise is volledig in lijn met de strategie van Optimizers om klanten te bedienen met een volledig pakket aan producten en diensten in de gehele order-to-delivery keten. De sterke e-commerce oplossingen van Tweakwise zijn waardevolle en complementaire aanvullingen op het bestaande aanbod van Optimizers.

Stefan van Opstal (CEO Tweakwise): Wij zijn verheugd ons aan te sluiten bij Optimizers, omdat we verwachten dat hun sterke internationale aanwezigheid ons marktpotentieel zal vergroten. Ook hebben we een aansluitende focus qua marktsegmenten, waarbij we verwachten onze e-commerce klanten te kunnen helpen met een all-in-one suite voor hun meest cruciale bedrijfsprocessen.

Oplossingen Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Level Standard Level Medium Level Recommended Level Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Vacatures