Schrijf je in voor de webinar 'De noodzaak om de digitale transformatie in B2B e-commerce te versnellen'
Intro HTML
13 april 2021

De noodzaak om de digitale transformatie in B2B e-commerce te versnellen

De huidige tijdgeest vraagt om innovatie. Bedrijven in de B2C en B2B-sector worden gedwongen om online oplossingen te implementeren, zodat traditioneel verkopen (gedeeltelijk) plaatsmaakt voor digitalisering en online sales.

Voornamelijk in de B2B-sector kan dit uitdagingen met zich meebrengen, omdat deze business modellen een hoge mate van complexiteit kennen. Tijdens deze interactieve sessie bespreken Stefan van Opstal, CEO van Tweakwise en ISM'er Collin de Boer de kansen en uitdagingen van het online verkopen binnen B2B. Daarnaast beantwoorden ze ook al je vragen tijdens een Q&A. Stel ze vooraf zodat je zeker weet dat jouw vraag beantwoord wordt.

Collin de Boer
Stefan van Opstal

Het afgelopen jaar heeft de B2B-sector flinke stappen moeten zetten om relevant te blijven bij hun doelgroep. Om alle producten aan te blijven bieden moest er worden geïnvesteerd in een nieuwe webshop of moest de huidige webshop een aanpast worden om aan de eisen en verwachtingen van de klant te voldoen.

Tijdens deze interactieve sessie vertellen Stefan van Opstal, CEO van Tweakwise en ISM'er Collin de Boer alles over de veranderingen, kansen en de voordelen van het online verkopen in de B2B-sector. Onderwerpen die aanbod komen:

  • Persoonlijke relatie met je klant behouden
  • Efficiëntie in het orderproces
  • Verbeteren van voorraadmanagement
  • Veilig betalen volgens afspraak
  • Klantenservice
  • Klantspecifiek assortiment
  • Leadgeneratie

 

Tijdens de sessie beantwoorden Stefan en Collin al je vragen over deze categorieën, maar ook andere B2B gerelateerde vragen zijn welkom. Stuur jouw vragen in via het formulier bij ISM of mail ze naar event@ism.nl.

Leads trigger HTML
Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations!

Al ruim 250 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geeft je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

 
 
Een selectie uit onze 250+ klanten:
Oplossingen Levels Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Standard Medium Recommended Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Support Documentatie Vacatures Privacy policy