Schrijf je in voor de webinar: Hoe kom je tot een succesvolle merchandising strategie
Over Tweakwise intro HTML

Over Tweakwise

Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations! Al ruim 200 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 16% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geven je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

Gebruikt door de grootste online retailers

Tweakwise levert een intelligente tool die de search, merchandising, recommendations en personalisatie in e-commerce websites optimaliseert. De tool wordt momenteel al door meer dan 200 grote e-tailers gebruikt. Het platform draagt zo bij aan meer dan 4 miljard omzet, verdeeld over 20 verschillende landen. Onder onze klanten meten we structurele conversiestijgingen van meer dan 16%!

Standaard plugins

We bieden standaard extensies voor Magento, .NET, Intershop, Salesforce Commerce Cloud en Hybris, waardoor de implementatie razendsnel gerealiseerd kan worden. Raadpleeg de platforms pagina om te checken welke platforms wij ondersteunen. Tweakwise is volledig geschikt voor integratie in alle sites, apps, instore applicaties en responsive design.

Software as a Service

Wij werken volgens het Software as a Service (SaaS) principe en onze producten worden continu doorontwikkeld, zodat we altijd matchen met de behoefte van dat moment. Een voorbeeld hiervan is de API koppeling met Google Analytics. Op basis van het gedrag van de gebruiker passen zoekresultaten, ranking en navigatie zich automatisch aan naar de meest optimale configuratie. Deze features maken ons uniek in de markt.

Controle over je shop

Tweakwise staat voor goede software die e-commerce resultaten een flinke boost geeft! Het is altijd het uitgangspunt dat onze klanten zelf de controle over hun shop hebben, zonder dat de gebruikers afhankelijk zijn van developers. Daarbij is het mogelijk om in real-time in te grijpen op basis van statistieken, rapportage en externe data.

Datakwaliteit

Tweakwise helpt je om je data te organiseren met de unieke Afgeleide eigenschappen module. Kies uit verschillende manieren om je data compacter, begrijpelijker en overzichtelijker te maken. Gebruik de eigenschappen in je merchandising, sortering en meer. Je bezoekers vinden zo nóg sneller wat ze zoeken! Je hebt geen ander systeem meer nodig om je data te optimaliseren.

Demoshop

Nieuwe filtertemplates, afgeleide eigenschappen en sorteerregels toepassen in je shop kan best spannend zijn! In de demoshop zie je een versie van je webshop waarin je alleen alles ziet wat je in Tweakwise hebt ingesteld! Hierin kun je al je veranderingen debuggen en testen, het logboek van je zoekalgoritme raadplegen en meer.

CSM

Bij Tweakwise krijg je een persoonlijke Customer Success Manager aangewezen die zich proactief inzet voor het succes van jouw Tweakwise-configuratie en je meeneemt door vette nieuwe features en optimalisatiemogelijkheden!

Support omgeving

Op onze support omgeving vind je het antwoord op de meest voorkomende vragen, de best practices voor je configuratie, hulp bij implementatie en nog veel meer.

Nieuwsbrief HTML
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, events, webinars, awards en ander nieuws van Tweakwise!

Leads trigger HTML
Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations!

Al ruim 250 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geeft je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

 
 
Een selectie uit onze 250+ klanten:
Just eat Take away.com Tweakwise referentie
fonQ Tweakwise referentie
Only for men Tweakwise referentie
Kamera Express Tweakwise referentie
Gereedschap centrum Tweakwise referentie
Greetz Tweakwise referentie
Flinders Tweakwise referentie
Plus Tweakwise referentie
Kleertjes.com Tweakwise referentie
Spar Tweakwise referentie
Bekijk onze klanten
Oplossingen Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Level Standard Level Medium Level Recommended Level Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Vacatures