Innovatieve marktleider

Tweakwise.com ontwikkelt innovatieve software oplossingen gericht op conversie optimalisatie in e-commerce websites. De oprichters van het bedrijf beschikken allen over jarenlange ervaring in de e-commerce en retailpraktijk bij vooraanstaande partijen. Tweakwise.com is momenteel marktleider in de BeNeLux op het gebied van search, navigatie, merchandising en personalisatie technologie. Al onze software is ontstaan vanuit de (r)etail praktijk, gerenomeerde retailers hebben hun kennis en ervaring hiervoor ter beschikking gesteld. Al onze oplossingen zijn daarmee zeer klantgericht en probleemoplossend. Tot op de dag van vandaag zijn onze gebruikersgroepen sturend in de doorontwikkeling van onze producten.

Gebruikt door de grootste online retailers

Tweakwise levert een intelligente tool die het zoeken, navigeren en merchandisen (ranken/sorteren, productrecommendations) in e-commerce websites optimaliseert. De tool wordt momenteel al door vele grote (r)etailers gebruikt, zoals o.a. Fonq, Kijkshop, Hunkemöller, Neckermann, ANWB, Paradigit, Hans Anders, Ako, Ziengs, MS Mode, Handyman, Foto Konijnenberg, Lucardi, Shoeby Fashion, PME Legend, ZEB en Boni Supermarkten. De tool heeft inmiddels al meer dan 4 miljard requests verwerkt. Momenteel zijn het er zo’n 11 miljoen per dag. Over het platform gaat voor meer dan 750 miljoen aan omzet, verdeeld over 16 verschillende landen (en 12 talen). Onder onze klanten meten we structurele conversiestijgingen van 15% en meer.

Powered by Netivity

Tweakwise is onderdeel van de Netivity Groep. Netivity is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van grootschalige en complexe e-commerce platformen, o.b.v. haar eigen ontwikkelde framework. Enkele bekende (e-commerce) klanten van Netivity zijn Fonq, Menzis, Connexxion, Lucardi, Kijkshop, Hans Anders en Topic Travel. De Netivity Groep bedient momenteel 35% van de Twinkle Top 100, de meest vooraanstaande e-commerce bedrijven van Nederland.

Standaard plugins

We hebben standaard extensies beschikbaar voor Magento, .NET, Intershop en Hybris, waardoor integratie razendsnel gerealiseerd kan worden. Koppelingen voor andere vooraanstaande platformen zullen op korte termijn volgen. Ook is de tool volledig geschikt voor integratie in apps, instore applicaties en responsive design.

Software as a Service

Wij werken volgens het Software as a Service (Saas) principe en onze producten worden continu doorontwikkeld, zodat we altijd matchen met de behoefte van dat moment. Zo is Tweakwise recentlijk uitgebreid met de mogelijkheid om externe trends te koppelen, welke je vervolgens mee kunt nemen in de merchandising rules (sorteringen) van je assortiment. Voorbeelden hiervan zijn API koppelingen met Google Analytics en Weeronline. Daarnaast is een concept voor personalisatie van zoekresultaten toegevoegd. Op basis van het gedrag van de gebruiker passen zoekresultaten, ranking en navigatie zich automatisch aan naar de meest optimale configuratie. Deze features maken ons uniek in de markt.

Zelf in controle

Bij Tweakwise.com geloven we in de kracht en toegevoegde waarde van goede software oplossingen om e-commerce resultaten te verbeteren. Hierbij is wel altijd het uitgangspunt dat onze klanten zelf in controle zijn en niet afhankelijk zijn van techneuten voor optimalisatie. Ook moet het mogelijk zijn om real-time in te grijpen op basis van gefundeerde statistieken en rapportage (Tweak Wise). Om die reden beschikt Tweakwise dan ook over een uitgebreide beheeromgeving incl. rapportage, welke geen gelijke kent in de markt. Recentelijk zijn we onderwerp van een uitgebreide due diligence geweest, waarin we uitvoerig vergeleken zijn met concurrerende oplossingen. Hierin is Tweakwise als beste uit de test gekomen.

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op