Innovatieve marktleider

Tweakwise ontwikkelt innovatieve software oplossingen gericht op conversie optimalisatie in e-commerce websites. Onze oprichters hebben jarenlange ervaring in de e-commerce en retailpraktijk bij vooraanstaande partijen. Tweakwise is momenteel marktleider in de Benelux op het gebied van search-, navigatie-, merchandising- en personalisatietechnologie. Al onze software is ontstaan vanuit de e-tail praktijk met behulp van de kennis en ervaring van de e-tailers. Al onze oplossingen zijn daarmee zeer klantgericht, gebruiksvriendelijk en probleemoplossend. Tot op de dag van vandaag zijn de ervaringen van onze gebruikers sturend in de doorontwikkeling van onze producten.

Gebruikt door de grootste online retailers

Tweakwise levert met Navigator een intelligente tool die het zoeken, navigeren en merchandisen (rangschikken/sorteren, productaanbevelingen) in e-commerce websites optimaliseert. De tool wordt momenteel al door vele grote e-tailers gebruikt. Het platform draagt zo bij aan meer dan 4 miljard omzet, verdeeld over 20 verschillende landen. Onder onze klanten meten we structurele conversiestijgingen van 15% en meer.

Powered by Netivity

Tweakwise is onderdeel van de Netivity Groep. Netivity is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van grootschalige en complexe e-commerce platformen, op basis van haar eigen ontwikkelde framework. De Netivity Groep bedient momenteel 35% van de Twinkle Top 100, de meest vooraanstaande e-commerce bedrijven van Nederland.

Standaard plugins

We hebben standaard extensies beschikbaar voor Magento, .NET, Intershop, Salesforce Commerce Cloud en Hybris, waardoor integratie razendsnel gerealiseerd kan worden. Koppelingen voor andere vooraanstaande platformen zullen op korte termijn volgen. Verder is Navigator volledig geschikt voor integratie in alle sites, apps, instore applicaties en responsive design.

Software as a Service

Wij werken volgens het Software as a Service (SaaS) principe en onze producten worden continu doorontwikkeld, zodat we altijd matchen met de behoefte van dat moment. Een voorbeeld hiervan is de API koppeling met Google Analytics. Daarnaast is een concept voor personalisatie van zoekresultaten toegevoegd. Op basis van het gedrag van de gebruiker passen zoekresultaten, ranking en navigatie zich automatisch aan naar de meest optimale configuratie. Deze features maken ons uniek in de markt.

Zelf in controle

Bij Tweakwise geloven we in de kracht en toegevoegde waarde van goede software oplossingen om e-commerce resultaten te verbeteren. Hierbij is wel altijd het uitgangspunt dat onze klanten zelf in controle zijn en niet afhankelijk zijn van techneuten voor optimalisatie. Ook moet het mogelijk zijn om real-time in te grijpen op basis van gefundeerde statistieken en rapportage. Om die reden heeft Navigator dan ook een uitgebreide beheeromgeving met rapportage, die geen gelijke kent in de markt. Recentelijk zijn we onderwerp van een uitgebreide due diligence geweest, waarin we uitvoerig vergeleken zijn met concurrerende oplossingen. Hierin is Tweakwise Navigator als beste uit de test gekomen.

Privacy Policy

Wij gaan zorgvuldig met jouw data om. Toch willen we je informeren over wat er met jouw data gebeurt die we verzamelen op deze site, ons Support platform en in Tweakwise Navigator.

Lees onze Privacy Policy

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op