Newsflash: Tweakwise en Optimizers bundelen hun krachten
Newsflash: Tweakwise en Optimizers bundelen hun krachten

Oplossingen

Tweakwise is jouw partner in het optimaliseren van alle aspecten van je webshop. Begin je Tweakwise-reis met de Site Search oplossing, waarin je je shop klaarstoomt voor het grote werk met de instant search module. Vanaf Merchandising begint het echt interessant te worden: zet onze geavanceerde Search API in om je bezoekers te laten vinden wat ze zoeken. Sorteer en filter je assortiment op slimme manieren en zie die conversie stijgen! Bied je bezoekers vanaf Recommended vernuftige automatische en handmatige recommendations. Met de Personalization oplossing til je je shop naar een torenhoog niveau: verweef alle features in een conversie-optimaliserend geheel.

Oplossingen funnel HTML

Site Search

Onze razendsnelle zoekmachine biedt de beste en meest relevante resultaten voor je bezoekers. De zoekfunctie corrigeert automatisch op spelfouten en je stelt zelf synoniemen en redirects in. Rekening houden met voorraad, producten pushen, content pagina’s meenemen in de resultaten: het is allemaal mogelijk. Gebruik waardevolle rapportages om te optimaliseren.

Merchandising

Laat de juiste producten zien op je categoriepagina's en zie je conversie stijgen! In Tweakwise krijg je alle tools om de optimale volgorde en filtering van je producten te beheren. Gebruik parameters zoals marge, verkopen, voorraad, conversieratio's en CTR om multidimensionale formules samen te stellen. Stel je eigen filtertemplates samen met checkboxes en sliders en begeleid je klanten door het aankoopproces met Guided Selling.

Recommendations

Aanbevelingen zorgen voor tien tot dertig procent van de omzet van webshops! Goed uitgevoerde aanbevelingen verleiden je klanten om meer te kopen tegen hogere orderwaardes. Naast het uitlichten van producten op homepage, categoriepagina’s, landingspagina’s en in de winkelmand beheer je up- en crossselling op productdetailniveau in Tweakwise.

Personalization

Iedereen is het er over eens dat personalisatie de volgende belangrijke slag in e-commerce optimalisatie is. Wij geven een aantal standaard oplossingen, maar limiteren je niet. Nieuwe ideeën en specifieke wensen regel je ook eenvoudig in, zodat je platform klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Wel algoritmen, maar dan helemaal transparant!

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op