Schrijf je in voor de webinar: Hoe kom je tot een succesvolle merchandising strategie
Oplossingen

Oplossingen

Tweakwise is jouw partner in het optimaliseren van alle aspecten van je webshop. Begin je Tweakwise-reis met de Site Search oplossing, waarin je de basis legt om je shop klaar te maken voor het grote werk. Vanaf Merchandising begint het verschil echt groot te worden ten opzichte van je huidige situatie: laat je assortiment doorzoeken en filteren en toon enkel nog relevante producten en content waardoor de conversie stijgt!

Bied je bezoekers vanaf Recommended vernuftige automatische en handmatige up- & cross sells. Met de Personalization oplossing til je je shop naar een op maat gemaakt niveau: verweef alle features in een conversie-optimaliserend geheel.

Oplossingen funnel HTML
Oplossing

Site Search

Onze razendsnelle zoekmachine biedt de beste en meest relevante resultaten voor je bezoekers. De zoekfunctie corrigeert automatisch op spelfouten en je stelt zelf synoniemen en redirects in. Rekening houden met voorraad, producten pushen, content pagina’s meenemen in de resultaten: het is allemaal mogelijk. Gebruik waardevolle rapportages om te optimaliseren.

Tweakwise Site Search
Oplossing

Merchandising

Laat de juiste producten zien op je categoriepagina's en zie je conversie stijgen! In Tweakwise krijg je alle tools om de optimale volgorde en filtering van je producten te beheren. Gebruik parameters zoals marge, verkopen, voorraad, conversieratio's en CTR om multidimensionale formules samen te stellen. Stel je eigen filtertemplates samen met checkboxes en sliders en begeleid je klanten door het aankoopproces met Guided Selling.

Tweakwise Merchandising
Oplossing

Recommendations

Aanbevelingen zorgen voor tien tot dertig procent van de omzet van webshops! Goed uitgevoerde aanbevelingen verleiden je klanten om meer te kopen tegen hogere orderwaardes. Naast het uitlichten van producten op homepage, categoriepagina’s, landingspagina’s en in de winkelmand beheer je up- en crossselling op productdetailniveau in Tweakwise.

Tweakwise Recommended
Oplossing

Personalization

Iedereen is het er over eens dat personalisatie de volgende belangrijke slag in e-commerce optimalisatie is. Wij geven een aantal standaard oplossingen, maar limiteren je niet. Nieuwe ideeën en specifieke wensen regel je ook eenvoudig in, zodat je platform klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Wel algoritmen, maar dan helemaal transparant!

Tweakwise Personalization
Leads trigger HTML
Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations!

Al ruim 250 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geeft je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

Oplossingen Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Level Standard Level Medium Level Recommended Level Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Vacatures