Onsite search

Razendsnel de beste en de meest relevante resultaten tonen aan je bezoekers: dat kan met de module Onsite Search. Met deze module beheer je zelf eenvoudig alle zoekresultaten. Maak zelf een keuze uit diverse zoekalgoritmes passend bij jouw type assortiment en stel in welke productkenmerken je wilt laten doorzoeken. Toon product- en zoekzinsuggesties, houd rekening met voorraad, corrigeer misspelling en neem content pagina's mee in de resultaten. Het is allemaal mogelijk.

Snel resultaat vinden

Je bezoeker wil vaak maar één ding en dat is snel het juiste resultaat vinden. Met de Onsite search module krijgt de bezoeker dit, want al vanaf de invoer van twee tekens in de zoekfunctie worden er suggesties getoond. Tegelijkertijd worden misspelling en typfouten gecorrigeerd. Om vervolgens razendsnel door de slimme zoekalgoritmen te zoeken naar het beste en meest relevante resultaat.

Suggesties

Om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken, worden er tijdens het typen suggesties getoond. De bezoeker hoeft dan niet verder te typen en kan zo nog sneller door je shop zoeken. De suggestielijst wordt automatisch gevuld op basis van eerdere zoekopdrachten. Wil je bepaalde suggesties niet tonen zet ze dan op de blacklist en wil je juist suggesties als eerst tonen stel dan handmatig suggesties in.

Slimme, real-time rapportages

Ook vind je in de beheeromgeving waardevolle, real-time rapportages over de zoekopdrachten. Op basis van deze gegevens kun jij je zoekresultaten nog slimmer inrichten. Precies zoals de klant ze zoek.

Zelf aan de knoppen

Bij Tweakwise Navigator zit je altijd zelf achter de knoppen, dus ook bij deze module. Jij bepaalt zelf  welke producten op de resultatenpagina getoond worden en geeft daarbij prioriteiten aan. Houd hierbij rekening met de voorraad of push bepaalde producten omdat ze bijvoorbeeld in de aanbieding zijn.  Daarnaast kun je redirects aanmaken voor het zoeken op contentpagina's en kun je synoniemen instellen voor verschillende woorden met dezelfde betekenis. 

Welke tool?

De module Onsite Search is onderdeel van Tweakwise Navigator, onze geavanceerde tool voor het optimaliseren van search, merchandising en recommendations. 

Meer over de Tweakwise tools

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op