MediaCT bereikt Gold-status bij Tweakwise

Groningen, januari 2016

Tweakwise maakt met trots bekend dat MediaCT de Gold-status voor implementatiepartners heeft bereikt.

Certificaat

Uit handen van commercieel directeur Stefan van Opstal van Tweakwise kreeg commercieel directeur Tjitte Folkertsma van MediaCT het certificaat overhandigd op het kantoor van MediaCT in Groningen.

Succesvol

MediaCT is een specialist met volledige focus op Magento Enterprise en sinds 2009 Magento (Gold) partner. Het is tevens een implementatiepartner van het eerste uur voor Tweakwise. De Gold-status voor Tweakwise werd bereikt na tien succesvolle implementaties bij onder andere Brandfield en Foto Konijnenberg.

Bewijzen

Volgens Stefan van Opstal is MediaCT erg belangrijk voor Tweakwise: "Wij beschouwen onze software als een e-commerce essential. Maar door implementatiepartners als MediaCT kunnen we dat samen ook in de praktijk bewijzen. Zij zorgen dat Tweakwise kan groeien en doorontwikkelen."

Versterken

Voor MediaCT laat het certificaat zien dat de e-commerce specialist altijd op zoek is naar het beste voor zijn klant. "We zoeken altijd naar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van software die e-commerce partijen werkelijk helpt. Tweakwise is zo'n product. Ik geloof dat we samen nog veel meer mooie dingen gaan doen. We versterken elkaar."

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op