Bekijk de webinar 'Optimaliseer en personaliseer je online schapindelingen'
Levels intro HTML

Levels

Heb je al zin gekregen om met Tweakwise te starten en je webshop naar een hoger niveau te tillen? Mooi! In dit overzicht zie je per level een korte samenvatting. Bij elk van de levels hoort een verzameling features die aansluit bij verschillende schalen webshops. Vraag gelijk een offerte aan of vergelijk de features van elk pakket om te zien welk pakket geschikt is voor jouw shop!

Levels landingspagina
Levels

Heb je al zin gekregen om met Tweakwise te starten en je webshop naar een hoger niveau te tillen? Mooi! In dit overzicht zie je welke level de beste optie voor jouw webshop is. Alle prijzen zijn per maand.

Level

Begin simpel met de instant search module. Binnen enkele dagen geïmplementeerd!
Lees meer

Level

Level Standard

Bepaal de sortering, filtering, productvolgorde en posities van producten in je hele je webshop en gooi die conversie omhoog!
Lees meer

Level

Level Medium

Toon upsell en cross-sell recommendations op je lijst-pagina’s, productdetailpagina’s, in je winkelmand en op andere conversieverhogende plekken in je webshop.
Lees meer

Level

Level Recommended

Geef je klanten een persoonlijke en dynamische shopervaring. Een persoonlijke feed met dynamische componenten en persoonlijk recommendations tillen je shop naar het hoogste niveau. Je conversie schiet omhoog!
Lees meer

Flinders
Tweakwise snapt e-commerce, ze hebben prachtige technologie ontwikkeld rondom search, filtering en merchandising. Pragmatisch, klantgericht en commercieel. Leuke en authentieke club mensen.
Oplossingen Levels Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Standard Medium Recommended Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Actueel Support Documentatie Vacatures Privacy policy