Enkele van onze klanten

Tweakwise wordt gebruikt door gerenommeerde online spelers, die actief zijn in 20 landen en 16 talen. Inmiddels gebruiken meer dan 200 vooraanstaande e-tailers de software van Tweakwise. Gezamenlijk zijn ze goed voor een online omzet van meer dan 4 miljard. Van diverse van onze klanten zijn cases beschreven.

Gerjan Horstra

Travelbags | Eigenaar
nl.linkedin.com/in/gerjanhorstra/

"Ik wil graag grip houden op het proces. Het zelf snappen en bij kunnen sturen als het nodig is. Met Tweakwise kan dat heel gemakkelijk. Bovendien, wat ik eerder handmatig deed, doet Tweakwise nu automatisch en tegelijk ook beter. We zouden dit zelf nooit zo goed kunnen laten ontwikkelen en verder ontwikkelen. Zelfs als het niet direct tot extra omzet zou leiden, zou ik Tweakwise nog gebruiken. Het maakt het werk beter en eenvoudiger."

Geert-Jan Smits

Flinders | CEO
nl.linkedin.com/in/geertjansmits

"Tweakwise helpt ons enorm om het grote aanbod dat Flinders heeft voor de bezoeker meer relevant te maken. Daarnaast werkt de zoekfunctie voor ons erg goed. Dit zien wij direct terug in de conversie en de omzet op de site. Ook is het fijn samenwerken met de mensen achter Tweakwise."

Mitchel oude Nijhuis

Kees Smit | E-commerce & Marketing Director
www.linkedin.com/in/mitchel-oude-nijhuis-b4a62918/

'Dankzij Tweakwise zijn wij in staat om ons tuinmeubel assortiment op de juiste manier aan klanten te presenteren.
De samenwerking en het snelle schakelen zorgt ervoor dat wij nóg relevanter zijn voor onze doelgroep en op tijd klaar zijn voor het tuinmeubelseizoen.'

Tom de Bondt

ZEB | E-commerce Manager
be.linkedin.com/in/tom-de-bondt-40920926

"We kampten met slecht werkende zoek- en filterfunctionaliteiten. Sinds Tweakwise bij ons draait is het aantal zoekopdrachten, die veelal bijdragen aan de conversie, in totaal verdrievoudigd! Functies als zoeken, filteren en recommendations zijn voor ons heel handig. We kunnen daardoor eenvoudiger en sneller optimalisaties doen."

Patrick Kerssemakers

Fonq | CEO
nl.linkedin.com/in/kerssemakers

"Als retailer met een ‘one brand, multiple-site´strategie is een goede distributie van producten op onze webshops cruciaal. Onze klanten moeten hun weg kunnen vinden binnen fonq.nl als warenhuis, maar ook op de vele nicheshops die we hebben. Dit vergt zowel standaardisatie als differentiatie in categorisering en filtering. Met Tweakwise hebben we een tool gevonden waar dit zorgvuldig te managen is."

Tim van Kleef

Shoeby | Channel Manager E-Commerce
nl.linkedin.com/in/timvankleef

"We willen een gezonde bedrijfsvoering online. En dat betekent dat de webshop een goede omzet moet hebben tegen acceptabele kosten. De software van Tweakwise helpt bij beide. Het biedt zelfs meer functionaliteiten en kwaliteit dan de duurdere alternatieven die in de markt beschikbaar zijn"

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op