Enkele van onze klanten

Tweakwise wordt gebruikt door gerenommeerde online spelers, die actief zijn in 20 landen en 16 talen. Inmiddels gebruiken meer dan 200 vooraanstaande e-tailers de software van Tweakwise. Gezamenlijk zijn ze goed voor een online omzet van meer dan 4 miljard. Van diverse van onze klanten zijn cases beschreven.

Jeremiah Albinus

fonQ | CMO
www.linkedin.com/in/jeremiah-albinus-39a0a815/

Als online retailer in home & living is het voor ons cruciaal dat we veelzijdige klantreizen en -behoeften effectief koppelen aan ons productaanbod. Tweakwise voorziet ons van de techniek om onze producten gemakkelijk te categoriseren, te sorteren en vindbaar te maken. Door goed te luisteren naar onze uitdagingen, in te spelen op veranderend klantgedrag en te anticiperen op marktontwikkelingen is de inrichting nooit af en blijven we gezamenlijk continue optimaliseren aan ons conversiepercentage. Hierin worden wij regelmatig verrast door nieuwe ontwikkelingen in de tool die wij direct kunnen toepassen!

Gerjan Horstra

Travelbags | Eigenaar
nl.linkedin.com/in/gerjanhorstra/

"Ik wil graag grip houden op het proces. Het zelf snappen en bij kunnen sturen als het nodig is. Met Tweakwise kan dat heel gemakkelijk. Bovendien, wat ik eerder handmatig deed, doet Tweakwise nu automatisch en tegelijk ook beter. We zouden dit zelf nooit zo goed kunnen laten ontwikkelen en verder ontwikkelen. Zelfs als het niet direct tot extra omzet zou leiden, zou ik Tweakwise nog gebruiken. Het maakt het werk beter en eenvoudiger."

Geert-Jan Smits

Flinders | CEO
nl.linkedin.com/in/geertjansmits

"Tweakwise helpt ons enorm om het grote aanbod dat Flinders heeft voor de bezoeker meer relevant te maken. Daarnaast werkt de zoekfunctie voor ons erg goed. Dit zien wij direct terug in de conversie en de omzet op de site. Ook is het fijn samenwerken met de mensen achter Tweakwise."

Mitchel Oude Nijhuis

Kees Smit | E-commerce & Marketing Director
www.linkedin.com/in/mitchel-oude-nijhuis-b4a62918/

'Dankzij Tweakwise zijn wij in staat om ons tuinmeubel assortiment op de juiste manier aan klanten te presenteren.
De samenwerking en het snelle schakelen zorgt ervoor dat wij nóg relevanter zijn voor onze doelgroep en op tijd klaar zijn voor het tuinmeubelseizoen.'

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op