Terugkijken - Webinar: Hoe kom je tot een succesvolle merchandising strategie?
Klanten intro HTML

Enkele van onze klanten

Tweakwise wordt gebruikt door gerenommeerde online spelers, die actief zijn in 20 landen en 16 talen. Inmiddels gebruiken meer dan 200 vooraanstaande e-tailers de software van Tweakwise. Gezamenlijk zijn ze goed voor een online omzet van meer dan 4 miljard. Van diverse van onze klanten zijn cases beschreven.

Testimonial fonq HTML
Jeremiah Albinus
CEO

Als online retailer in home & living is het voor ons cruciaal dat we veelzijdige klantreizen en -behoeften effectief koppelen aan ons productaanbod. Tweakwise voorziet ons van de techniek om onze producten gemakkelijk te categoriseren, te sorteren en vindbaar te maken. Door goed te luisteren naar onze uitdagingen, in te spelen op veranderend klantgedrag en te anticiperen op marktontwikkelingen is de inrichting nooit af en blijven we gezamenlijk continue optimaliseren aan ons conversiepercentage. Hierin worden wij regelmatig verrast door nieuwe ontwikkelingen in de tool die wij direct kunnen toepassen!

Testimonial Travelbags HTML
Gerjan Horstra
Eigenaar

"Ik wil graag grip houden op het proces. Het zelf snappen en bij kunnen sturen als het nodig is. Met Tweakwise kan dat heel gemakkelijk. Bovendien, wat ik eerder handmatig deed, doet Tweakwise nu automatisch en tegelijk ook beter. We zouden dit zelf nooit zo goed kunnen laten ontwikkelen en verder ontwikkelen. Zelfs als het niet direct tot extra omzet zou leiden, zou ik Tweakwise nog gebruiken. Het maakt het werk beter en eenvoudiger."

Testimonial Flinders HTML
Geert-Jan Smits
CEO

"Tweakwise helpt ons enorm om het grote aanbod dat Flinders heeft voor de bezoeker meer relevant te maken. Daarnaast werkt de zoekfunctie voor ons erg goed. Dit zien wij direct terug in de conversie en de omzet op de site. Ook is het fijn samenwerken met de mensen achter Tweakwise."

Testimonial Kees Smit HTML
Mitchel Oude Nijhuis
E-commerce & Marketing Director

'Dankzij Tweakwise zijn wij in staat om ons tuinmeubel assortiment op de juiste manier aan klanten te presenteren.
De samenwerking en het snelle schakelen zorgt ervoor dat wij nóg relevanter zijn voor onze doelgroep en op tijd klaar zijn voor het tuinmeubelseizoen.'

Demo HTML
Vraag een demo aan

Wil je de Tweakwise software live in actie zien? Dat kan uiteraard!

We maken graag een persoonlijke afspraak om de software te demonstreren, op locatie of via een webinar. Vul onderstaand je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief HTML
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, events, webinars, awards en ander nieuws van Tweakwise!

Leads trigger HTML
Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations!

Al ruim 250 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geeft je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

 
 
Een selectie uit onze 250+ klanten:
Just eat Take away.com Tweakwise referentie
fonQ Tweakwise referentie
Only for men Tweakwise referentie
Kamera Express Tweakwise referentie
Gereedschap centrum Tweakwise referentie
Greetz Tweakwise referentie
Flinders Tweakwise referentie
Plus Tweakwise referentie
Kleertjes.com Tweakwise referentie
Spar Tweakwise referentie
Bekijk onze klanten
Oplossingen Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Level Standard Level Medium Level Recommended Level Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Vacatures