Newsflash: Tweakwise en Optimizers bundelen hun krachten
Newsflash: Tweakwise en Optimizers bundelen hun krachten

Filtering

Met de module Filtering help je jouw bezoeker zo snel mogelijk te vinden wat hij zoekt. Want snelheid, daar draait het om voor je klant. Met behulp van de door jou samengestelde filters stel je jouw bezoeker in staat om razendsnel het assortiment te trechteren naar het juiste resultaat. Zo vinden zij gelijk het gezochte product en krijgt jouw conversie een boost.

Elke categorie een eigen filtertemplate

Elke productcategorie vraagt om een eigen filtertemplate. Wat voor broeken een goede filter is, is immers niet per se een goede filter voor schoenen. Daarom stel je met de Filtering module zelf je filtertemplates samen en koppel je deze aan een categorie. Maak bij het opstellen van de filtertemplates gebruik van de slimme, uitgebreide rapportages omtrent het filtergebruik. Zo sluiten de filters nog beter aan bij de wens van je bezoeker.

Bepaal zelf de weergave

In de Tweakwise beheeromgeving kun je helemaal zelf bepalen hoe de filtertemplates weergegeven moeten worden. Kies hierbij uit: checkboxes, sliders, colorboxes of links. Ook stel je zelf in of de filters inklapbaar zijn en of multiselect mogelijk is.

Guided Selling

Met de Guided Selling module maak je het je klant echt gemakkelijk. Door middel van vragen, die je zelf opstelt, help je je bezoekers door het filteringproces heen. Bij elke vraag maak je de uiteindelijke selectie kleiner zodat je klant echt scherpe suggesties krijgt. Toegespitste productselecties zijn voor zwevende klanten een goede drijfveer om tot een bestelling over te gaan. Het resultaat van de keuzegids is een selectie van producten in de vorm van een vergelijking of een funnel. Hiermee draag je bij aan een hogere klanttevredenheid en een toename in conversieratio.

Zelf aan de knoppen

Bij Tweakwise zit je altijd zelf aan de knoppen. Je bepaalt zelf de gewenste inrichting en sortering van de fitering. Hierbij varieer je eenvoudig per land, shop of categorie. Bovendien krijg je ook real-time inzicht in het filtergebruik. Maak eenvoudig nieuwe templates aan op basis van eerdere inrichting, pas volgordes aan, voeg filters toe, allemaal in een handomdraai.

 

Welk pakket?

De module Faceted navigation is een feature in alle pakketten. Al vanaf Starter maak je gebruik van overzichtelijke filtering op je PLP. In de pakketten Growth en Industry leader maak je gebruik van de feature Guided selling.

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op