Facet Navigatie

Met de module Facet Navigatie help je jouw bezoeker zo snel mogelijk te vinden wat hij zoekt. Want snelheid, daar draait het om voor je bezoeker. Met behulp van de, door jou samengestelde filters, stel je jouw bezoeker in staat om razendsnel het assortiment te trechteren naar het juiste resultaat.  Zo vind je bezoeker gelijk het gezochte product.

Elke categorie een eigen filtertemplate

Elke productcategorie vraagt natuurlijk om een eigen filtertemplate, want wat voor een broek een goede filter is, wil niet zeggen dat dit ook voor schoenen het geval is. Daarom stel je met de Facet Navigatie module zelf je filtertemplates samen en koppel je deze aan een categorie. Maak bij het opstellen van de filtertemplates gebruik van de slimme, uitgebreide rapportages omtrent het filtergebruik. Zo sluiten de filters nog beter aan bij de wens van je bezoeker.

Bepaal zelf de weergave

In de Tweakwise beheeromgeving kun je helemaal zelf bepalen hoe de filtertemplates weergegeven moeten worden.  Kies hierbij uit: checkboxes, sliders, colorboxes of links. Ook stel je zelf in of de filters inklapbaar zijn en of multiselect mogelijk is. 

Guided Selling

Met de Guided Selling module ben je in staat om jouw potentiele klanten actief te begeleiden in het vinden van de juiste producten. Door je klant begrijpelijke vragen te stellen kun je achterhalen welke specificaties en producten gewenst zijn. Hiermee draag je bij aan een hogere klanttevredenheid en een toename in conversieratio. 

Zelf aan de knoppen

Bij Tweakwise Navigator zit je altijd zelf achter de knoppen, dus ook bij deze module. Je bepaalt zelf de gewenste inrichting en sortering van de fitering. Hierbij varieer je eenvoudig per land, shop of categorie. Bovendien krijg je ook real-time inzicht in het filtergebruik. Maak eenvoudig nieuwe templates aan o.b.v. eerdere inrichting, pas volgordes aan, voeg filters toe, allemaal in een fluitje van een cent.

 

Welke tool?

De module Facet Navigatie is onderdeel van Tweakwise Navigator, onze geavanceerde tool voor het optimaliseren van search, merchandising en recommendations. 

Meer over de Tweakwise tools

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op