Newsflash: Tweakwise en Optimizers bundelen hun krachten
Newsflash: Tweakwise en Optimizers bundelen hun krachten

Datakwaliteit

Als alles in je webshop goed werkt, is het een soepel, klantvriendelijk platform waar iedereen graag zijn aankopen doet. In Tweakwise zitten een paar handige snufjes om er zeker van te zijn dat alles goed loopt en overzichtelijk is voor je bezoekers.

Data improvement

Je producten hebben een hele waslijst aan eigenschappen en waarden. Het kan dan natuurlijk gebeuren dat uit die bult data niet altijd een nette lijst aan filterwaarden komt. Tweakwise helpt hierbij met de unieke Afgeleide eigenschappen module. Kies uit verschillende manieren om je data compacter, begrijpelijker en overzichtelijker te maken. Je bezoekers vinden zo nóg sneller wat ze zoeken! Je hebt geen ander systeem meer nodig om je data te optimaliseren.

Maak nieuwe eigenschappen
Met de module Afgeleide eigenschappen kies je uit verschillende methodes voor het herstructureren van je data. Voor elke soort eigenschap zit er een manier bij om de data te verbeteren. Combineer, splits en tweak je filterwaarden om overzicht te creëren! De afgeleide eigenschappen die je maakt zijn vervolgens te gebruiken in alle andere modules. Daar komen ze tevoorschijn als iedere andere filtereigenschap. Je gebruikt ze daarom gemakkelijk voor het opstellen van filtertemplates, sorteerregels en andere doeleinden. Door de custom SQL query pas je de regels helemaal aan naar je eigen wensen.

Demoshop

Nieuwe filtertemplates, afgeleide eigenschappen en sorteerregels toepassen. Het kan best spannend zijn om dat soort veranderingen aan je webshop te doen. In de Demoshop zie je een versie van je webshop waarin je alleen alles ziet wat je in Navigator hebt ingesteld.

Navigator functionaliteit testen
In de Demoshop krijg je een webshop te zien waarop alleen de regels van Navigator van toepassing zijn. Dat betekent dat instellingen en regels vanuit andere platforms et cetera niet zichtbaar zijn. Daarmee is de Demoshop een heel nuttig platform voor debugging en bijvoorbeeld het testen van nieuwe algoritmes.

 

 

Welke groeifase?

In alle pakketten maak je gebruik van de handige features voor data optimalisatie en het testen van functionaliteit.

Meer weten?

+31 038 850 1001


contact@tweakwise.comNeem contact met ons op