Schrijf je in voor de webinar 'De noodzaak om de digitale transformatie in B2B e-commerce te versnellen'
Content HTML

Agenda

Tweakwise weet van innoveren! In webinars, talks, interactieve sessies en video's nemen we je mee in de ontwikkelingen, innovaties, obstakels en uitdagingen in de e-commerce wereld. Je ontdekt hoe Tweakwise juiste voor die situaties de uitkomst biedt en meer. Samen met klanten en partners zorgen we regelmatig voor interessante kruisbestuivingen waar iedereen wijzer van wordt. Schrijf je direct in!


De huidige tijdgeest vraagt om innovatie. Bedrijven in de B2C en B2B-sector worden gedwongen om online oplossingen te implementeren, zodat traditioneel verkopen (gedeeltelijk) plaatsmaakt voor digitalisering en online sales.

Sprekers:
Collin de Boer
Stefan van Opstal

In een driedelig webinar neemt Arjen Woortman van Nespresso je mee door de transformatie van coffee experience naar omnichannel consumer experience en leert hij je hoe je je verschillende kanalen het beste integreert om een totale consumer experience te kunnen...

Sprekers
Arjen Woortman
Wim La Haye
Stefan van Opstal

6 mei 2021

Emerce Fashion

Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations. Ruim 75% van de e-commerce partijen in Fashion hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Tweakwise biedt in omgevingen met veel complexteit (onder andere veel SKU's) de ultieme oplossing.

Spreker:
Stefan van Opstal

Oscar Diele gaat jou online inspireren om jouw shop te laten converteren! Alle handige technieken, tools en rules in de e-commerce komen voorbij. Hoe pas je je shop continu aan aan het dynamische speelveld? Wat zijn de best practices voor een woonwebshop? En wat is de bijdrage van Tweakwise in dit hele proces? Schrijf je in en wees bij dit gratis webinar!

Spreker:
Oscar Diele
Leads trigger HTML
Tweakwise is de #1 in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations!

Al ruim 250 e-commerce partijen hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Ons innovatieve pakket van SaaS oplossingen geeft je de volledige controle over alle aspecten in je webshop. Vraag nu een demo aan om te zien hoe het werkt!

 
 
Een selectie uit onze 250+ klanten:
Oplossingen Levels Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Standard Medium Recommended Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Support Documentatie Vacatures Privacy policy