Schrijf je in voor de webinar: Hoe kom je tot een succesvolle merchandising strategie
Tweakwise spreekt op Shopping Today

Tijdens het event Shopping Today staat vooral het shoppen van morgen centraal. Bezoekers krijgen hier namelijk een kijkje in de e-commerce van de toekomst. Een beurs waar innovatieve ontwikkelingen centraal staan en die jaarlijks meer dan duizend bezoekers trekt, daar waren wij natuurlijk ook! Hoe dat was? Je leest het hier.

Ontwikkelingen 2019

In de e-commercebranche volgen ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Maar voor we het over de ontwikkelingen van morgen hebben, worden de belangrijkste bevindingen uit de Thuiswinkel Markt Monitor 2019 gedeeld. Hier wordt teruggeblikt op de trends van afgelopen jaar. En die zijn, niet geheel onverwacht, positief. Niet alleen doen consumenten hun aankopen steeds vaker online, ook besteden zij steeds meer. Een uitgebreid overzicht van alle cijfers en ontwikkelingen uit het onderzoek vind je hier.

Inspireren en leren

Een van de grootste voordelen van een event waarbij je zoveel mensen ontmoet uit het werkveld is dat er kennis wordt gedeeld. Onze eigen CCO Stefan van Opstal deed precies dat! Tijdens een van de best bezochte lezingen, nam hij als spreker de ruim 150 aanwezigen mee in de best practices en innovaties uit de wereldwijde top van de e-commerce. Ook bij Tweakwise zijn we druk bezig met het door ontwikkelen van onze software, zoals het gebruik van personalisatie binnen merchandising en Visual Search (waarmee bezoekers aan de hand van een afbeelding kunnen zoeken ipv een tekstuele zoekterm). Hij vertelde hoe deze succesvolle innovaties in site search & merchandising in de toekomst kunnen bijdragen aan conversie- en omzetgroei.

Tot in 2020!

Ook wijzelf hebben weer een gezonde dosis inspiratie opgedaan tijdens het event. En als we iets geleerd hebben, is het dat onze markt volop in beweging is. Dat betekent dat je bij moet blijven wil je impact kunnen maken. Er valt in de e-commerce dus genoeg te leren en je hoeft je nooit hoeft te vervelen! En dat geldt ook zeker voor een bezoek aan Shopping Tomorrow. Wij zijn er in 2020 weer bij. Zien we je dan?

Terug naar actueel
Oplossingen Prijzen Netwerk Over ons Contact
Oplossingen
Site Search Merchandising Recommendations Personalization
Levels
Level Standard Level Medium Level Recommended Level Premium
Netwerk
Klanten Partners Platforms
Over ons
Tweakwise Agenda Webinars Actueel Vacatures