Tweakwise Academy

Om ervoor te zorgen dat onze klanten en partners optimaal gebruik kunnen maken van de geavanceerde Tweakwise software bieden wij allerlei aanvullende dienstverlening, die erop gericht is te zorgen dat onze gebruikers het maximale uit de mogelijkheden van de Tweakwise tools halen. Om dit te bewerkstellingen bieden wij verschillende diensten aan, o.a. bestaande uit een uiteenlopend aanbod aan trainingen, een online kennisplatform, een supportafdeling waar je altijd terecht kunt voor vragen en diverse rapportage mogelijkheden.

Gebruikerstrainingen

Al onze klanten en partners worden uitvoerig getraind in de mogelijkheden die de Tweakwise tools bieden. Voor livegang van elke shop trainen we de klant, in ons trainingscentrum in Zwolle. Hierbij wordt uitgelegd hoe de verschillende functionaliteiten in de beheeromgeving werken, wordt de inrichting geoptimaliseerd en worden diverse bestpractices gedeeld. Daarnaast worden er periodiek traingen over specifieke onderwerpen gegeven, waarvoor je jezelf kunt opgeven. In deze sessies zoomen we met een aantal klanten samen in op interessante deelgebieden die de Tweakwise software raakt.

Bekijk het trainingsaanbod

Online kennisplatform

Alle Tweakwise klanten hebben via hun login toegang tot een online kennisplatform met waarop je enorm veel informatie kunt vinden die jou kan helpen om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de Tweakwise tools. De informatie op het kennisplatform is samengesteld op basis van alle gebruikersvragen die wij de afgelopen jaren hebben verzameld. We hebben filmpjes en FAQ's ontwikkeld waarmee jij de antwoorden vindt op je vragen.

Log hier in

Support team

Ondanks het uitgebreide aanbod aan trainingen en het online kennis platform kan het natuurlijk nog steeds zo zijn dat je het antwoord op jouw vraag nog niet hebt gevonden. Daarom heeft Tweakwise een Support team waar je voor al je technische en configuratie vragen terecht kunt. Onze consultants nemen je bij de hand tijdens de implementatie, maar ook daarna bij het optimaliseren van je inrichting. Je kunt ons bereiken via: support@tweakwise.com of +31 38 850 1001.

 

Meer weten?

+31 038 850 1001

contact@tweakwise.com


Neem contact met ons op